Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Програма Витал предлага здравословен отдих в курорта Албена

От 5 юли до 11 октомври във ваканционно селище Албена се предлага програмата „Витал“, съобщават от комплекса. Офертата гарантира здравословен отдих, възстановяване на физическия баланс и зареждане с позитивна енергия.

Цената на пакета е 559 лева и включва 11 нощувки и 10 процедурни дни във Фламинго Гранд Хотел & Спа 5* и Добруджа Хотел 3*.

Програмата включва 3 основни комплекса. Първият съдържа два лекарски прегледа и консултация с кардиолог, както и лабораторни изследвания с определяне по биоимпедансен принцип на индекс на телесното тегло и количеството мазнини в тялото в началото и края на програмата.

Вторият комплекс включва всекидневен интензивен двигателен режим с утринна гимнастика,  водна гимнастика, фитнес-кардиотренинг, специализирана гимнастка за отслабване и стягане, теренно лечение и зумба танци.

Третият комплекс моделира фигурата. Той включва индивидуални процедури за отслабване и стягане, подводен масаж, антицелулитен масаж, Боди формер.

Наднорменото тегло е свързано често със здравословни проблеми като сърдечно-съдови заболявания и диабет. Това се отразява както на жизнеността на човека, така и на качеството на живот. Концепцията на Витал научава не само как да се достигне идеално тегло, но и как да се поддържа във времето.

Плащането по програмата става на място. При онлайн резервация на сайта albena.bg  се ползва 5% отстъпка.

c