Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Жокера от Добрич левитира върху автомобил по софийските улици

Валери Иванов – Жокера от Добрич с поредна илюзионистка атракция - левитира върху автомобил по софийските улици

„Реших да го направя по софийските улици, защото исках леко да променя ежедневието на хората и да ги накарам просто да се усмихнат”, сподели Валери Иванов – Жокера в предаването по btv „Тази събота и неделя”. Повод за гостуването му в сутрешния блок на телевизията бе  левитирането на илюзиониста върху автомобил по софийските улици в петък около обяд.

„Изпълнението на този номер ми отне доста време и подготовка. Първо трябваше да се подготвя физически, за да мога да го изпълня, след това да се координират нещата с шофьора на буса. Този трик не е изпълняван в Европа по този начин”, разказа той.

Жокерът споделя, че хората са били впечатлени, изпреварвали са буса, спирали са на аварийни и са заснимали изпълнението му. Според него в магията най-важното е, че хората се питат винаги: ”Какво става?”

От 13 годишен Валери Иванов се занимава с изкуството на магията. Казва, че всеки би могъл да се занимава с фокуси и да намери своя. Въпросът е да научи тайната. Самият той работи в целия обсег на магията.

В предаването Жокера демонстрира своите умения, като успя да разгадае шест цифрения код на телефона на водещата Александра Кръстева.

Припомняме, че през 2016 година, 23 годишният тогава излюзионист от Добрич, бе първият българин, който изпълни опасно спускане от 35 метрова височина,  ходейки по стена.

снимки - кадри bTV

c