Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Успешните си ученици представя във виртуално табло Езикова гимназия в Добрич

Изявените си ученици и отличниците през учебната 2019/ 2020 година представя във виртуално табло Езикова гимназия „Гео Милев” в Добрич. Въпреки ситуацията отново имаме с какво да се похвалим, споделят от учебното заведение.

Във виртуалното табло, което е качено в youtube.com, са публикувани снимки и информация за носителите на наградата "Йордан Парушев" за изключителни постижения, за изявените ученици в олимпиади, състезания и конкурси, за отличниците, както и за отборните успехи на възпитаници на гимназията.

От учебното заведение благодарят на абитуриентите, които и тази година са защитили достойно своя труд и този на учителите с много добри и отлични резултати на държавните зрелостни изпити. Благодарят на всички изявени ученици, които са представили достойно гимназията в състезания, олимпиади и конкурси. Отправят пожелания за успехи на всички допуснати до националните кръгове на олимпиадите, които предстоят.

„Казват, че Езикова гимназия няма нужда от реклама. Реклама са резултатите от работата!”, посочват от училището. И допълват, че очакват и тази година в ЕГ „Гео Милев” да кандидатстват най-мотивираните и знаещи седмокласници.

Виртуалното табло с успехите на гимназията през учебната 2019/2020 година може да разгледате ТУК

c