Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

С 20 акта е мъжът от Одърци, помлял 8 коли във Варна

Жена на 60 години е блъсната от 37-годишния шофьор от добричкото село Одърци, който вчера удари 8 коли във Варна, съобщават от Областната дирекция на МВР в морския град. Пострадалата е с контузни наранявания, няма опасност за живота й.

Както Про Нюз Добрич писа, катастрофата става около 13.45 часа в района на кръговото кръстовище „Кракра”. Неадекватният водач помита колите, удря се в ограда на къща и в електрически стълб.

Шофьорът е неправоспособен. Взета му е кръвна проба, която ще установи дали е употребил алкохол и/ или наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на причините и обстоятелствата около инцидента продължава.

Мъж от село край Добрич вилня с колата си във Варна, помля 8 автомобила (видео)

Пред Нова телевизия началникът на сектор „Пътна полиция” във Варна главен инспектор Петко Камбуров съобщи, че пешеходката е изписана е от МБАЛ „Света Анна” с контузии на таза. По думите му водачът оказал съпротива при задържането му, отказал е да бъде тестван за алкохол и наркотици.

Мъжът е задържан, след като спира в стълб. Ден преди инцидента шофьорската му книжка е била отнета заради множество неплатени глоби. Има и 20 наказателни постановления, както и 10 наложени глоби с фиш. През 2012 година книжката му също е била отнета.

c