Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

С 1 000 сладоледа радва децата от Тервел Общината

С 1000 сладоледа черпи днес всички малчугани по повод 1 юни – Международен ден на детето, Община Тервел, съобщават от там. Половината от тях са подарък от Младен Матев – собственик на „Изида” ООД в Добрич, на когото от кметството изказват благодарност.

От Община Тервел отправят пожелание към малчуганите: „Бъдете здрави, енергични, непослушни и безкрайно щастливи! Вие сте най-хубавият подарък в живота ни, озарявате деня ни със своята чиста душа и невинна искреност. Давате ни надежда за едно по-добро бъдеще, което ни очаква, когато сте сред нас и когато виждаме най-милото нещо на света – вашата лъчезарна усмивка. Никога не бързайте да пораствате, прекарайте едно щастливо и безгрижно детство! Дерзайте и не се отказвайте от мечтите си!”

Общината честити празника и на Детска градина „Първи юни“ в Тервел: „Нека децата се радват, влизайки в едно от най-красивите ни детски заведения, посрещнати и заобиколени от професионалния и неуморен персонал, работещ там! Бъдете здрави и дълги години учете нашите деца на доброто в техните души!”

c