Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

20 изявени ученици от Гимназията по туризъм в Добрич със стипендии "Гианти"

В навечерието на светлия празник 24 май председателят на фондация „Духовност Юлияна Гианти" връчи стипендия в размер на 100 лв на 20 изявени, старателни и активни ученици от ПГ по туризъм “П. К. Яворов“ в Добрич.

"Церемонията днес се различаваше коренно от другите, поради наложените мерки за безопасност", - сподели директорът на учебното заведение Нели Апостолова. "С поведението си всички демонстрирахме как трябва да общуваме и празнуваме ,така че да не поставим в опасност близкия ни човек. Госпожа Гианти много настоятелно и прецизно следеше за спазване на протокола при общуване и близък контакт, като подчерта, че в никакъв случай не желае да допусне заразяване на децата".

Дарителската инициатива на Юлияна Гианти вече втора година дава духовна подкрепа и мотивира будни ученици да не се отказват от смелите си мечти и да вярват в себе си.

Стартът е даден с първото дарение в размер на 2000 лв. за стипендии на 20 ученици в края на първи срок през учебната 2018/2019 година. След изключително положителния ефект от подкрепата, която учениците получиха от фондация "Духовност", са последвали стипендии за още 2000 лв. в края на учебната година. По настояване на Юлияна Гианти през настоящата учебна година традицията продължава с тържественото връчване на стипендиите. "Всички номинирани ученици са признателни и променят поведението и визията си за бъдещето", сподели още директорът на учебното заведение Нели Апостолова. Тя изказа благодарността на всички към дарителя фондация "Духовност Юлияна Гианти".

https://www.facebook.com/neli.apostolova.56/videos/10217204955735860/?t=11
c