Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Трима потребители печелят ваучери от ЕНЕРГО-ПРО

Приключи онлайн анкетата „Попълни и спечели“, организирана от ЕНЕРГО-ПРО по повод световния ден на потребителя. Играта се проведе през първата половина на март, а за да се включат в томболата клиентите на компаниите от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна трябваше да отговорят на 5 въпроса, свързани с клиентската удовлетвореност.

Поради обявеното на 13 март извънредно положение в страната, тегленето на печелившите беше отложено с два месеца. То се състоя вчера в присъствието на нотариус, съобщават от компанията.

Тримата късметлии са Полина Благоева Пенева, Ивайло Братанов Врачалийски и Росица Тодорова Минчева. Те ще получат ваучери за пазаруване в голяма търговска верига на стойност 100 лева.

Провеждането на онлайн анкетата беше още един начин енергийната компания да получи обратна връзка от своите клиенти за степента на удовлетвореност от качеството на обслужването в различните начини за комуникация, които дружеството предлага.

В проучването се включиха повече от 2000 потребители. Над 730 от участвалите са дали най-висока оценка и на 5-те въпроса, а близо 1500 от всички клиенти са поставили най-високите оценки - съответно 4 или 5 по скалата от 1 до 5, което е около 75% от всички анкетирани.

Снимка: Енерго Про

c