Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Родители получиха пакети с продукти от ОУ "Панайот Волов"-Добрич

Полагащите се хранителни продукти по двете училищни схеми "Училищен плод" и "Училищно мляко" бяха раздадени под формата на пакети, днес (20 май) в Основно училище "Панайот Волов" в град Добрич.

За да получат подготвените от учебното заведения пакети с хранителни продукти дойдоха родителите на учениците от подготвителната група и началната образователна степен (1- 4 клас), съобщиха от ръководството на учебното заведение.

Кампанията се провежда за втори път през тази учебна година, след поредна издадена заповед на директора на училището Ивелин Мирчев, за организация и осъществяване доставката на неизконсумираните хранителни продукти, заради въведената дистанционна форма на обучение.

"Създаден беше предварителен график за родителите, с цел да няма струпване по едно и също време, същевременно всеки един да има възможност да получи полагащите се продукти за своето дете. Кампанията премина при спазване на въведените от Здравното министерство протипвоепидемични мерки. Всички родители останаха доволни от хранителните продукти, които получиха за своите деца." Така коментираха за Про Нюз Добрич, условията и реализацията на кампанията, от ръководството на добричкото учебно заведение.

c