Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Домашни козунаци ще се предлагат утре на Фермерския пазар в Добрич

Богато разнообразие от продукти за празничната великденска трапеза ще имат възможността да закупят утре посетителите на Фермерския пазар в Добрич. Освен тях ще бъдат предложени козунаци по домашна рецепта, приготвени от Елка Костадинова. За улеснение на клиентите и спокойно пазаруване, може да се заявят поръчки до личния й профил. На Фермерския пазар след зимна почивка се завърнаха представителите на Чудната градина с първата им реколта от зеленчуци и цветя за вашите градини и тераси. Своите прекрасни продукти от зеолит ще предложи отново Славчо Славов.

Утре ще се проведе второто издание на Фермерския пазар в извънредното положение. Организаторите отправят молба към всички за спазване на всички мерки, които са съобразени с новите правила в страната. Те са много лесни:

- дезинфекцирайте си ръцете на входа,

- изчакайте търпеливо реда си,

- спазвайте разстояние 2 метра от другите хора,

- пазарът вече е еднопосочен с вход от към площад „Свобода” и геврекчийницата. Трябва да се влиза през входа и да се излиза през изхода. Клиентите ще бъдат посрещнати от екипа на Фермерския пазар, който ще им помогне да се ориентират, а табла ще информират за новите правила и ще предоставят полезна информация за профилактика на здравето и подсилване на имунната система.

Първото издание на Фермерския пазар в извънредното положение мина повече от добре благодарение на новия ред и добрата организация, посочват организаторите.

Работното време е от 10 до 15 часа.

c