Водещи новини - дясно Здраве

Проверяват за Covid-19 лицата от МБАЛ Добрич, получили дарението от д-р Адемов

Д-р Хасан Адемов е правил дарение в областта, от която е депутат, там не е имал контакт нито с пациенти, нито с широк кръг лица. Те са издирени, както и семейните контакти. Първите резултати вече са налице – неговата съпруга също е положителна.
Това каза началникът на ВМА и председател на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса д-р Венцислав Мутафчийски.

Както Про Нюз Добрич вече съобщи, 1 000 предпазни маски дари на 26 март, на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич народният представител д-р Хасан Адемов, за когото бе съобщено, че е с положителна проба за коронавирус. Същото дарение е направил и за болницата в Исперих, откъдето е родом.

Ето какво написа във Фейсбук депутатът: „Днес освен в МБАЛ Исперих направих второ дарение на 1 000 предпазни маски на МБАЛ Добрич! Това е регион, където са регистрирани 7 носители на коронавирус. На медицинския персонал от предния фронт пожелавам кураж, а на вирусоносителите скорошно оздравяване!” За дарените 1 000 маски за многократна употреба съобщи и МБАЛ в Добрич.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *