Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Семейства с деца от община Генерал Тошево получиха подкрепа

20 деца от 10 семейства в селата Кардам, Змеево, Чернооково, Присад, Дъбовик, Пчеларово и Генерал Тошево получиха хранителни продукти, благодарение на КРИБ-Добрич и ръководството на основно училище „Христо Смирненски“ в Генерал Тошево.

 На всички тях бяха раздадени хранителни продукти от първа необходимост. КРИБ Добрич осигуриха, перилни препарати, хранителни продукти както и макаронени изделия, ориз, олио, лютеница, пастет, колбаси, кроасани и течен шоколад. Ръководството и учителският колектив при Иновативно основно училище „Христо Смирненски“ се включиха с плодове, десерти и собствен транспорт до населените места, както и в раздаването на хранителните продукти.

Иванка Кръстева, Нурсен Сали, Петя Панева, Ели Щерева, Атанас Иванов, Денчо Денчев, Красимира Тодорова, Красимира Маринова, Поли Сарандева, Камелина Иванова и Таня Ганева, отделиха от личното си време и средства, впускайки се самоотвержно в каузата.
Изказваме огромна благодарност на КРИБ Добрич и на всички благотворители обединени в каузата „Да помогнем на децата в риск“ от област Добрич. Вярваме, че единствено обединени и солидарни, бихме могли да се справим с тежкото положение, в което се намираме.

c