Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Монтираха защитни PVC прегради на касите на "Лидл" в Добрич

Монтирани са защитни PVC прегради на касите на магазин Лидл в Добрич, видя наш репортер.

Започнахме монтирането и на PVC прегради на всички каси, които да осигурят допълнителна изолация и защита както за служителите, така и за клиентите. Планираме монтирането им във всички магазини да приключи до края на месец март, съобщиха за  Про Нюз Добрич от Лидл България.

От  там добавиха, че в условията на извънредно положение, за да се осигури безопасно и спокойно пазаруване, е въведен пропускателен режим, който се организира от служителите, отговарящи за охраната на магазините. За целта са поставени информационни табели на входа на магазина, както и вътре на касите. За улеснение на клиентите в зоната на касите са поставени маркировъчни ленти, указващи препоръчителното отстояние от 2 м между клиентите.

Въведени са и засилени мерки за хигиена и дезинфекция – ежедневно се дезинфекцират всички помещения в нашите магазини, пазарските колички, касовите ленти и шкафчетата за клиенти.

Всички служители на компанията са оборудвани с ръкавици и защитни маски.

На входа на всеки магазин е осигурен дезинфектант, с който клиентите задължително следва да дезинфекцират своята пазарска количка и ръцете си.

c