Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

С български хитове DJ Бранимир предизвика аплодисментите на Добрич

Бранимир Пенчев е дисководещият, който снощи изнесе професионалната си апаратура на терасата и вдигна настроението на жителите на ЖК „Добротица” в Добрич. Имаше само позитивизъм, което ме зарадва страшно много, сподели DJ-ят за Про Нюз Добрич.

Той разказа, че идеята била семейна – на него, съпругата и сина му. Заради наложеното в страната извънредно положение нямали какво да правят в къщи, всяка вечер била една и съща. Така решават да разнообразят нещата, като Бранимир представи пред хората това, което практикува най-често, да е полезен, като се спазват разпоредбите.

Дисководещият снощи заложи основно на българска музика. Започна с „Моя страна, моя България” на Емил Димитров. Последваха Сто каба гайди, „Българка” и кавъри на български език на Deep Zone Project, „Една българска роза” и други любими родни песни. А „присъстващите” на партито пееха парчетата и бурно аплодираха инициативата на Бранимир Пенчев. Самият той стана свидетел на емоцията на живеещите в блока отсреща, където снощи всички тераси бяха пълни с хора. Днес в социалната мрежа получи поздрави и от много други хора от съседни блокове.

DJ-ят предвижда да направи още едно-две партита през следващите дни, но не всяка вечер, тъй като ако са постоянни интересът няма да е толкова голям.

Реакцията на хората ми показва, че на 100 процента съм им помогнал да се почувстват по-добре, сподели дисководещият. 

В тази професия сме свикнали да работим и за двама, и за 200, обясни Бранимир Пенчев. По думите му за него не е имало значение дали ще има много или малко хора, идеята била да позабавлява съседите. Основно искахме да подкрепим случващото се и да посъветваме хората да си останат вкъщи, допълни DJ-ят.

Бранимир Пенчев е родом от Дряново, в Добрич го довежда съпругата му. Споделя, че е работил навсякъде в България, DJ е от 22 години. Сега основната му професия е търговски представител. Веднъж месечно гастролира в Англия в най-голямата българска дискотека. Там правят диджейско парти със свой колега, събират се много българи. В Добрич е работил в почти всички клубове.

c