Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Училище в Добрич няма да допуска родители в сградата, децата – с лични предпазни средства

Призив към ученици, учители и служители във връзка със сложната епидемиологична обстановка в страната публикува в страницата си във Фейсбук ръководството на ОУ „Хан Аспарух”. Според него за предстоящите учебни занятия те трябва подготвят лични предпазни средства - гел за дезинфекция на ръцете, мокри дезинфекциращи кърпички. Призовава се в училището да се използват активно и отговорно всички средства за лична хигиена.

Децата, учителите и служителите трябва да бъдат търпеливи при работата на работници в учебното заведение при обработка на всички повърхности, на всяко ученическо място с дезинфектанти.

Учениците трябва да уведомят родителите си да не посещават училищната сграда до момент на отмяна. Контактите с директор, класни ръководители, учители и служители ще се осъществяват по телефон или онлайн. Отменят се всички извънкласни и извънучилищни дейности и мероприятия до следващо съобщение.

Да поемем обща отговорност за запазване здравето на учениците, учителите и служителите в училище, апелират от ръководството на ОУ „Хан Аспарух”.

Снимката е илюстративна

c