Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Нова книга: Сърцето с девет стаи

Eкипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия"Сърцето с девет стаи" на Джанис Париат.

„Сърцето с девет стаи” е предизвикателна по структура книга, хипнотизираща биография на героиня, която читателите ще опознаят единствено през очите на хората, останали задълго или понякога съвсем за кратко в живота й.

Калейдоскопична история за млада жена, която следваме в пътуването й към себе си, пътуване между Изтока и Запада, в познати, но безименни градове. Девет души разказват за отношенията си с нея – една и съща жена, която са обичали или която ги е обичала. Вдъхват й живот и я приближават до нас, но тя не спира да ни се изплъзва, тъй като не чуваме нейния глас.

Романът на Джанис Париат е за крехката, фрагментирана природа на идентичността. За това как другите ни виждат само парченце по парченце, на части, и как понякога сме склонни да ставаме такива, каквито сме в техните очи.

Роман за това как любовта никога не остава неизменна и как живее в сърцето на човек дори след като някой е затворил вратата зад него.

Можете да откриете заглавието в книжарници “Хеликон” както и на Helikon .

c