Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

No Mercy и родни комици ще веселят гостите на Фестивала на цацата в Кранево

Marty Cintron, познат на поколения купонджии като No Mercy, и обичани родни комици ще участват в тазгодишното четвърто издание на Фестивала на цацата в Кранево. Както Про Нюз Добрич писа, фестът, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието, ще се проведе на 12, 13 и 14 юни.

В тридневната програма ще се включат и група Контрол, Майсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето – Панайот Панайотов. Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове. Ще се проведат атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, бягане с токчета, лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления. Отново ще има и специална детска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства. Входът е свободен.

No Mercy е група, формирана от продуцента Франк Фериън през 1995 в Германия. Всичко започва, когато една вечер той се разхожда по улиците на Маями и чува силния глас и китарата на Marty Cintron. Заговарят се за музика и Marty Cintron споменава за най-добрите си приятели Ariel и Gabriel Hernández. Само месец по-късно тримата вече са в звукозаписното студио в Германия и създават едни от най-големите хитове на 90-те години.

No mercy издават 4 албума, от които излизат десетки хитове, оглавявали класациите по света. Сред тях са добре познатите и в България  “Where Do You Go”, “Please Don’t Go”, “Hello–How Are You”, “When I Die” и “Kiss You All Over”. Фронтменът на групата Marty Cintron продължава да твори и да създава нова музика, както и да обикаля Европа и света с вечните си хитове.

„Майсторите на комедията“ е комедийно музикално шоу за събитията, новините и живота в България, Европа и света. В представлението са включени скечове, текстове и образи от телевизионни и театрални формати, пресъздадени от обичаните актьори Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев. В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни на Ку-ку, Каналето и НЛО.

c