Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Най-новото за сезон 2020 представя Албена на Holiday and SPA EXPO

Най-новото, което ваканционно селище Албена, Форест бийч, Бялата Лагуна, както и Албена Тур ще предложат на своите български и чуждестранни гости и клиенти през новия Сезон 2020 е представено на щанд на компанията, на провеждащата се Международна туристическа борса "Holiday and SPA EXPO" в Интер Експо Център - София. Албена, като една от водещите компании, резорт на културен и СПА туризъм, както и за втора година поред Европейска курортна столица на спорта, е традиционен участник в Изложението, чието 37-о издание е през тази година.

На 13.02. от 11:15 до 12:15 часа в Зала Родопи екипът на Албена, Форест бийч и Бялата Лагуна ще представи презентация на тема „Новости и иновации за Сезон 2020“. "Съветваме Ви да не пропускате да научите какво ново ще се случва в любимите места за почивка по Българското Черноморие!", коментираха от маркетинг офиса на компанията.

За гостите си, по време на туристическото Експо - от 13.02. до 15.02.2020 г., от компанията са подготвили изненади и възможност за печалба на промо-награди:

  • Първо място – Ваучер за почивка за двама в хотел в Албена;
  • Второ място – Комплект плажни аксесоари за вашата лятна ваканция
  • Трето място – Бутилка ароматно вино на от собствените лозя на Албена – Геранеа

Всички, успели да регистрират имейлите си на albena.bg , ще получат допълнителна отстъпка за резервация в Албена за Лято 2020, съобщиха от маркетинговият отдел.

На 14.02. от 10:00 часа министърът на туризма Николина Ангелкова, ще открие Седмата годишна среща на Националния борд по туризъм. Програмата включва три теми: „България – Инвестиционна дестинация“, „България – дигитална и споделена икономика“.

Като носител на отличието Зелен Оскар за принос към околната среда, Албена АД инвестира в енергийна ефективност, възобновяема енергия, рециклирaне и разумно използване на ресурсите, онлайн регистрацията тази година е част именно от зелена ни мисия.

c