Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Планирайте почивката си, за да спестите, съветват от Албена

Вероятно сте попадали на десетки статии и новини, в които се твърди, че хората от Западна Европа плащат по-малко за своята лятна ваканция. Всъщност, това не е дискриминационна практика, както вероятно подозирате. Ниските цени са в следствие от доброто планиране. А доброто планиране включва ранно резервиране на мечтаната ваканция.

Ранните записвания за море през 2020 в сайта albena.bg са активни още от края на август миналата година. Отстъпките започнаха от 40%, с което най-нетърпеливите успяха да резервират лятната си почивка на изненадващо ниски цени. Все още имате шанс да се възползвате от специалните оферти за ранни резервации, с които можете да се запознаете тук.

Ранните записвания за море 2020 ни помагат да спестим

При своята резервация е важно да имате предвид, че предварителното плащане не е задължително да стане веднага, но има определен срок, след който резервацията се изтрива автоматично. Ако по някакъв начин обаче нямате възможност да извършите плащането в определения срок, винаги можете да разчитате на служителите от кол центъра, които ще ви съдействат да изберете удобен за вас вариант за плащане. Има не един и два начина да се възползвате от ранните записвания за море през 2020.

В случай, че се наложи да промените плановете си, в зависимост от периода, в който ни уведомите, резервацията може да бъде анулирана безплатно или да заплатите минимална неустойка. Плащанията се извършват по различни начини – по банков път, с карта, PayPal или epay, а сигурността ви е гарантирана.

Защо да изберете точно Албена за добре планираната си ваканция? Комплексът е всичко, от което се нуждаете за идеалната си ваканция. С безкрайния плаж с безплатни за всички гости чадъри и шезлонги, съхранената природа, вътрешния еко транспорт, десетките възможности за спорт и забавление, иновативните СПА центрове, вкусната храна, произведена в собствените ни био градини и приятелското обслужване, ваканционното селище е мястото, което да превърнете в любимата дестинация за цялото семейство.

Възползвайте се от ранните записвания за море 2020 в сайта albena.bg!

c