Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Заместник-кмет на Генерал Тошево участва в играта "Стани богат"

Новият заместник-кмет на Генерал Тошево Румен Мунтянов участва в телевизионната игра „Стани богат”. Явно, епизодът е заснет преди 13 ноември, когато той беше назначен на поста, за да отговаря за ресорите култура, образование и социални дейности. В предаването той бе обявен като пиар на общината, каквато беше неговата длъжност предходния мандат на кмета Валентин Димитров.

Водещият Михаил Билалов съобщи, че Румен, който е от Добрич, се е записал 500 пъти за участие във формата, защото се хванал на бас с приятеля си Пенко кого ще поканят първи. Оказало се, че е Румен. Но, пък Пенко бе сред зрителите.

Мунтянов разказа за основните събития, които се провеждат в общината, но акцентира на фестивала на сърмата.

Сподели, че, ако спечели 100 000 лева от играта би ги инвестирал в къщата си в Балкана.

До края на епизода тази вечер той имаше възможност да отговори на шест въпроса, сред които „Каква типична характеристика има бизнесът, дефиниран в категорията "нелегален", „Какво е съдържанието на традиционния роден сувенир мускал”, „Със средствата на кое изкуство най-рядко се изобразяват пейзажи”, „Колко крила има пеперудата” и „Какво е забранено за посетителите на Дисниленд е позволено за основания от Уолт Дисни „Клуб 33”. Затрудни се да каже кое събитие се е случило преди Стани богат да дебютира в България през 2001 година и се наложи  публиката да помогне за верния отговор.

c