Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Все още е тежко състоянието на ранен шофьор при катастрофата край Стожер

Продължава да е тежко състоянието на 26-годишния водач на лек автомобил „Опел Корса”, който бе ранен снощи при катастрофа по пътя Добрич-Варна, съобщи за Про Нюз Добрич началникът на сектор „Пътна полиция” при Областната дирекция на МВР Жулиян Минев. Пострадалият е настанен в Отделението по анестезия и интензивно лечение в болницата в Добрич, по данни на лекари той е с контузия на главата, комоцио, гръдна травма с контузионни огнища в белия дроб и хирургичен корем.

Както още снощи информирахме, при тежката верижна катастрофа се удрят четири автомобила - „Субару”, „Опел Корса”, микробус „Форд Транзит” и джип „Мерцедес”. Пътнотранспортното произшествие възниква малко преди 20 часа край село Стожер, на идване от Варна за Добрич. Ранените са общо 8 души, сред които 4-членно семейство. Най-малкият от тях – момче на 6 години, е в болница във Варна, тъй като има счупен прешлен. Майката и другото дете на приети в МБАЛ в Добрич.

От ОД на МВР съобщиха, че един от шофьорите – на микросуба „Форд Транзит” със силистренска регистрация от Добрич, е неправоспособен.

Все още не е ясна причината за катастрофата, каза Жулиян Минев. По случая е образувано досъдебно производство.

c