Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

2 891 лева събраха славейковци от благотворителния фестивал „Заедно за Коледа“

2 891 лева събраха славейковци от благотворителния фестивал „Заедно за Коледа“, проведен по инициатива на Ученическия съвет. 1 491 лева са от Базара на изкуствата, в който бяха подредени над 700 предмета, изработени собственоръчно от децата. Приходите от благотворителното Коледно шоу, представено от Театрално студио и приятели, са 1 400 лева.  

По предложение на Ученическия съвет, събраните средства се разпределят по следния начин: 500 лева ще бъдат предоставени на семейството на ученик от училището със специални потребности, а останалите ще се използват за подобряване на физическата среда във фоайето на четвъртия етаж и за модернизиране на озвучителната техника в Актовата зала, където се провеждат всички колективни мероприятия на учениците.

„В навечерието на Коледа сме на прага на вълшебни дни, когато изпращаме старото и посрещаме новото. Време на големи желания, малки радости и много любов. Пожелаваме Ви прекрасни мигове, изпълнени с доброта и топлина, дадена и получавана! И нека вълшебствата са не само през този месец, но и останалите да са изпълнени с доброта и щастие!“, е посланието на славейковци към всички.

c