Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Нова книга: 12 правила за живота - Противоотрова срещу хаоса

Eкипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия – "12 правила за живота - Противоотрова срещу хаоса" на Джордан Б. Питърсън.

12 правила за смислен и пълноценен живот. 12 правила, които ще ни помогнат да не превърнем света в ад.
Това не е книга от един психолог за психология. Нито е класическата книга за самопомощ и личностно развитие. Тя е много повече от това. В нея си дават среща психология, философия, литература и религия. И един брилянтен ум.

Западните медии наричат Джордан Питърсън „един от най-значителните съвременни мислители“ и „най-влиятелният интелектуалец на западния свят“, а милиони млади хора са вдъхновени от личността и словото му.

В своите „12 правила за живота“ прочутият психолог отговаря на най-сложните въпроси, които вълнуват всеки човек, като виртуозно преплита есенцията на хилядолетната човешка мъдрост, изумителните открития на авангардната наука и посланията на великата литература и философията. Питърсън разбива много от стереотипите на съвременното мислене. И в същото време издига на по-високо ниво съвременното разбиране за човешката личност.

Можете да откриете заглавието в книжарници “Хеликон” както и на Helikon .

c