Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Над 2 000 лева събраха талантите на Езикова в Добрич с два вълнуващи концерта

Общо 2 054, 20 лева събраха талантливи възпитаници на Езикова гимназия „Гео Милев” на два благотворителни концерта, съобщават от Ученическия съвет /УС/. Вторият концерт се състоя снощи в Общински младежки център „Захари Стоянов”, провеждането му се наложи поради огромния интерес и невъзможността всички да посетят първия.

Концертите преминаха под наслов „Парченца от пъзела”. На сцената под бурните аплодисменти на публиката се представиха певци, танцьори, актьори. От УС споделят, че за пореден път учениците от гимназията са показали 100 процента талант и сплотеност.

Както Про Нюз Добрич писа, средствата ще бъдат използвани за обзавеждане на малкия салон в ЕГ „Гео Милев”. Идеята е той да се превърне в конферентна зала, в която да се провеждат военни обучения и съвети, да се изнасят лекции и други.

От Ученическия съвет изказват огромната си благодарност към всички, които са присъствали на двата концерта. Благодарят на заинтересованите, на своите учители и родители, изпълнили залата, за да видят талантливите си деца заедно на сцената. За нас беше чест и удоволствие да бъдете наши гости, допълват от УС.

Галерия със снимки и пълно представяне от "Парченца от пъзела" >>> ТУК

c