Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Безплатни тестове за хора с проблеми със слуха в Добрич

Народните представители от ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова подемат поредна инициатива, свързана със здравето на гражданите на Добрич.

"С вяра, че здравето е най-ценното съкровище и грижата за него е най-доброто лекарство, те се обръщат към възрастните хора и организират безплатни тестове на слуха", коментираха от пресофиса на ГЕРБ-Добрич.

Прегледите ще се провеждат през целия месец декември. Началото ще е на 4 декември (сряда). В три дни от седмицата - сряда, четвъртък и петък, тестове ще се извършват от 11 до 14:00 часа. Те ще се осъществяват в център "МЕДИКА ВИТА", срещу МБАЛ Добрич /в блока зад спирката/. Адресът е - ул. „Панайот Хитов” 33, вх. В, ет. 1.

От безплатните прегледи, най-напред ще могат да се възползват членовете на добричките пенсионерски клубове - „Брацигово“, „Христо Ботев“ и „Европейски гласове“.

Гражданите, които имат симптоми на загуба на слуха, могат да се запишат за безплатен тест на телефон - 088 577 9593 или на и-мейл : medicavitabg@gmail.com, за да бъдат включени в графика.

c