Крими

Задържаха четирима с канабис в Добричко

След извършени полицейски проверки, четирима мъже са били задържани с количества канабис в дните през изминалия уикенд, съобщиха от ОД на МВР.

34-годишен мъж е задържан за притежание на наркотично вещество, на 28 ноември, около 12:00 часа в град Балчик. След извършената проверка, в 34-годишният мъж е открита суха тревна маса с тегло 2,5 грама – след извършения тест, реагираща на канабис. Лицето е задържано за 24 часа. Часове по-късно, по пътя между с. Могилище и град Каварна е извършена проверка на криминално проявен 25-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,3 грама, реагираща на канабис. Мъжът е задържан за 24 часа.

Около 20:45 часа на 29 ноември, в град Каварна е извършена проверка на 28-годишен мъж от с. Вранино. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 1,04 грама – също реагираща на канабис. Притежателят е задържан за 24 часа.

В четвъртият задържан – 22-годишен мъж от с. Богдан, обл. Добрич, е открита суха тревна маса (0.6 г), реагираща на веществото канабис. Проверката е извършена на 1 декември, около 13:50 часа в град Добрич. Нарушителят е задържан за 24 часа. По четирите случая са образувани бързи полицейски производства.

Follow Me:

Related Posts

  1. Сергей Вранчев says:

    Боже Боже най безвредния наркотик. Браво Полицията заслужавате медали за храброст и мъжество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *