Общество Развлечение

Мъж на 88 се врече във вярност на 72-годишната си изгора в Добрич

88-годишен младоженец и изгората му – на 72 години, се бракосъчетаха в Обредния дом в Добрич, съобщи директорът Румена Маринова. Сватбата бе на 08.08 тази година. По думите на Маринова август е и бил най-натовареният месец през 2019-а. Той е и рекордьор за последните 10 години със 109 сключени граждански брака.

През последните години в сватбения дом на Добрич се сключват около 500 брака, като се провеждат приблизително 150 официални сватбени церемонии. От началото на 2019-а сключените бракове са 419 брака, 136 са с официални ритуали. 47 са изнесените ритуали – на алея „Романтика” в градския парк „Свети Георги”, в заведения и на морския бряг.

Най-атрактивен тази година бе изнесеният сватбен ритуал на стадион „Дружба” на 7 август, проведен пред очертанията на футболната врата, за който Про Нюз Добрич писа.

Горчиво! Младоженци вдигат сватба на стадиона в Добрич

34 чужденци са казали „Да” в Обредния дом на Добрич през 2019-а. Те са от 14 националности – от Русия, Украйна, Беларус, Бразилия, Колумбия, Сърбия и други. За следващия сватбен сезон към момента са вече са записани 41 сватби.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *