Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Смениха ст.-треньора на "Добруджа 07" след трите загуби

Пламен Христов е освободен от поста старши-треньор на мъжкия волейболен тим на "Добруджа 07". Това беше съобщено от ръководството на Управителния съвет на клуба.

Взетото решение от шефовете на добричкия волейболен тим идва като следствие на поредицата от три драматични загуби, които "зелените" инкасираха в първенството в Суперлигата - най--напред срещу трудните за преодоляване през този сезон - "Левски", последващата - срещу носителя на "Суперкупата" на страната - "Хебър" и последната - в Монтана, срещу едноименния тим (с 3:1 като гост).

Пламен Христов, “Добруджа 07” и за младите резерви в националния тим

До назначаването на новия наставник, "Добруджа 07" ще бъде воден от техническия директор и настоящ помощник-треньор Пламен Великов. "В момента се водят преговори с нов треньор, но докато не бъдат уговорени условията, няма да бъде обявявано име", коментира ситуацията президентът Веселин Велев.

На 28-и, волейболистите на "Добруджа 07" заминават за столицата, където им предстои поредно гостуване - този път в зала "Васил Симов" срещу "ЦСКА". Мачът е от VIII кръг в Суперлигата и ще се играе на 29 ноември, от 18.30 часа.

Въпреки трите загуби от последните три кръга, "Добруджа 07" заема третото място във временното класиране с 4 победи и актив от 13 т. "ЦСКА" са на деветото място с 3 победи и 4 загуби и актив от 9 точки.

Източник: bgvolleyball.com / снимка: ВК "Добруджа 07"

c