Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Уникално за Добрич студио откри фотографката Ангелина Иванова

В ново студио младата фотографка Ангелина Иванова от Добрич посреща клиентите си, които щом прекрачат прага вече са приятели.

Положихме много усилия, много хора помогнаха с труд, нерви, идеи, за да постигнем това. ... Адски много труд... И  адски много хора участваха.., сподели за Про Нюз Добрич Ани. Тя благодари на всички, които са направили възможното да се получи студио, каквото няма никъде другаде в града - нито като площ, нито като декори и аксесоари.

„Стараем се да подчертаем характера на всеки и всеки да има различни снимки, постоянно играем със светлината”, сподели още младата фотографка.

На откриването, на което тя и екипът й посрещнаха много приятели и гости, нямаше речи. „Но, много исках да кажа, че това студио не нито мое, нито на екипа ми. А, е на цял Добрич, защото е направено, благодарение на моите клиенти, на това, че са ми се доверили и, малко или много, са инвестирали в нас. Всичко е вложено там, за да се чувстват комфортно и удобно. За да създавам техните спомени,  които ще ги радват с години”, сподели още младата фотографка.

И добавя, че живее за моменти като този, в който нейни клиенти й пожелават: „Продължавай да се трудиш толкова усърдно. Ти си част от най-щастливите мигове на толкова много семейства. Във всеки дом е окачена част от твоето сърце. Не спирай да изненадваш клиентите си! Ние оценяваме това.”

Новото студио се намира на улица „Антон Стоянов” № 2 /Входът от портала преди Птицекланицата/

c