Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Младежите на "Устрем" отвяха с 11:0 опашкарите "Хитрино"

Поредна шеметна победа за възпитаниците на Иван Коев. Този път младите на надежди на ФК "Устрем" от Дончево разгромиха като гости с 11:0 връстниците си от ФК "Хитрино". Срещата се игра в мъгливото време на 23 ноември, на стадиона в Хитрино.

Най-добрите реализатори за гостите от Дончево отново бяха - Самуил Георгиев (с 4 гола), капитанът Георги Иванов (с 3 гола) и Николай Стефанов (с 2 гола). В списъка с голмайстори влязоха и Ташо Александров и Калоян Стефанов, които се разписаха с по едно точно попадение в мрежата на съперника. Добри думи, треньорът на дончевци отправи и за представянето на останалите играчи. Изключително полезни в срещата бяха - Даниел Желев (с 4 решаващи асистенции), Живко Димитров (с две голови асистенции), както и головата асистенция на Валентин Ангелов, коментира Иван Коев.

На 30 ноември от 10:00 часа, ФК "Устрем" гостува на "Велики Преслав", в отложен мач от VII кръг. Това е и последната среща за дончевци, от първата половина на тазгодишното футболно първенство в Междуобластната група. Предстои да бъдат уточнени датите за срещите от втория дял на първенството, което започва през пролетта на 2020 година.

c