Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Три училища от област Добрич получават книги за по 3 000 лева

Три училища от Добричка област са сред победителите в кампанията “Истории за споделяне” на Kinder Milch Schnitte. Те ще получат книги за по 3 000 лева и ще обновят училищните библиотеки.

Сред 15-те победители от цялата страна, получаващите книги в Добричко са трите училища - ФСГ „Васил Левски” и СУ „Св. св. Кирил и Методий” от град Добрич и ПГТО „Дочо Михайлов” от град Тервел.

В кампанията „Истории за споделяне” участваха държавни и общински училища в България, които се регистрираха на сайта. www.kinder.com. За тях можеше да се гласува до 23.59.59 часа на 15 ноември. Днес организаторите обявиха първите 15 учебни заведения с най-много гласове, които печелят книги за библиотеките си. Дарените книги ще бъдат избрани от всяко училище от предварително зададен списък с подходящи заглавия.

Награди ще получат и 15 потребители, регистрирали училище, което е попаднало в топ 15 на училищата с най-много гласове. Наградите са индивидуален кът за четене, съдържащ пуф стол, лампа и колекция класически книги.

c