Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Надежда Петкова: Да обединим усилията си за развитието на Добрич

Наложително е да обединим усилията си за икономическото и социалното развитие на Добрич, защото на хората са нужни сигурност, перспектива, достойни доходи. Това заяви общинският съветник от МК ГЕРБ /СДС/ Надежда Петкова на днешното първо тържествено заседание на новоизбрания Общински съвет. Тя благодари на всички, които на 27 октомври са гласували и избрали новия местен парламент на Добрич. Благодари на добричлии, които са повярвали в програмата на ГЕРБ и са направили така, че отново да е водещата политическа сила в града.

„Ще подкрепяме всяко предложение, което спомага за развитието на града ни, отговаря на обществения интерес и съблюдава принципа на ефективност, ефикасност и прозрачност при разходването на средства в общината – заяви Надежда Петкова. - Няма да се съгласяваме с популизма, прекомерното разходване на средства и решения, които не са в полза на хората”. Общинският съветник посочи, че за ГЕРБ е важно Общинският съвет в условията на активна дискусия да задава посоката на развитие на общината, а не да бъде придатък на общинската администрация или да е принуден да „облича“ в законност вече взети решения или предприети действия от ръководството на общината.

„Обещаваме да припомняме на г-н Йорданов за неговите предизборни ангажименти и ще следим и информираме обществеността за тяхното изпълнение”, каза още Петкова. Тя пожела мъдрост и толерантност на новоизбрания председател на Общинския съвет и ползотворна работа на новия ОбС през мандат 2019-2023.

c