Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Йорданов: От първия ден започваме да изпълняваме програмата си за Добрич

От първия ден на втория мандат ще започнем да изпълняваме програмата си така, както сме говорили с хората. Това съобщи пред журналисти досегашният и новоизбран кмет на Добрич Йордан Йорданов. Той благодари на всички добричлии, които днес излязоха да гласуват.

Йорданов съобщи, че паралелното преброяване на около 80 процента от секционните комисии сочи, че води в надпреварата за кмет с около 68 процента.

Новият стар градоначалник на Добрич заяви, че екипът му винаги е разчитал в работата си на добричлии. "Това е голяма отговорност и ние няма да подведем нашите съграждани и ще изпълним програмата си на 100 процента", увери Йорданов.

Новост в работата на екипа на Йорданов ще е, че всеки общински съветник от групата в ОбС ще отговоря за определен район в Добрич. "Продължаваме и с инфраструктурните проекти, които вече са на етап избрани изпълнители, започваме да ги реализираме", допълни Йорданов.

Новият кмет на Добрич благодари и на конкурентите си в предизборната кампания, защото, по думите му, те са накарали екипа му да покаже най-доброто на което е способен.

c