Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Надежда Петкова: Гласувах за Добрич с щастливи и усмихнати хора

„Гласувах за град с нови улици и тротоари, светъл, зелен и красив, с пейки, с детски площадки, с нови паркове. Град с щастливи и усмихнати хора. Хора със самочувствие, уверени в бъдещето си“, заяви кандидатът за кмет на Добрич Надежда Петкова след като упражни правото си на вот в 11 часа днес в секция №24. Надежда Петкова гласува заедно със семейството си – съпруга си Георги и децата им Мария-Катерина и Илия.  

„Нека сме общност – дайте гласа си, нека изберем в какъв град искаме да живеем, не оставяйте друг да решава, вместо Вас“, призова още Надежда Петкова. Кандидат-кметът на Добрич изрази увереност, че добричлии ще заявят открито и смело желанието си градът да излезе от изолацията си, а да се развива успешно, както и да е в центъра на добрите новини, на правилните действия за просперитет и по-добър живот за всички - хората в активна възраст, родители ни и най-вече за децата ни.

„Убедена съм, че хората ще излязат да гласуват. Само и единствено по този начин ние ще кажем „Да“ на нашето бъдеще в Добрич“, призова още Надежда Петкова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c