Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Слушаме Българско кино с Хилда Казасян и компания в Добрич

Днес, 2 ноември, на добричка сцена ще гостува невероятната Хилда Казасян с поредния си съвместен музикално-сценичен проект, озаглавен “Да послушаме кино”. Концертното участие на звездния състав в Добрич е част от Националното им турне. Началото е в 19:00 ч. в Концертна зала „Добрич”, където певицата ще омагьоса за пореден път добричките почитатели на красивата българска музика, създавана за големия екран.

Концертната програмата на "Да послушаме кино" включва едни от най-популярните филмови песни и инструментални теми от толкова обичаното старо българско кино. "На сцената ще бъдем заедно с Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов, а наши специални гости отново са невроятните Теодосий Спасов и Васил Петров. Мултимедията, която превръща този концерт в истински спектакъл е в ръцете на Васил Къркеланов, а аранжиментите са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов. "

„Нямам търпение да се потопим заедно в магията и очарованието. която носят старото незабравимо българско кино”, сподели още певицата.

Билети могат да се закупят в мрежата на Ивентим и на място в  залите.

"Чакаме ви в Добрич на 2 ноември, и Пловдив на 9 ноември и в София на 16 ноември в Sofia Live Club", написа още Хилда.

Снимки: Хилда Казасян

c