Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Нова книга: Мегапромяна. Ръководство за живот в кризисни времена

Eкипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия – "Мегапромяна. Ръководство за живот в кризисни времена" на Йоханес Холей

Вече сме на победния път!
Тази книга отваря душите ни към вътрешната и външната промяна. Ново знание! Смели възгледи! Насочващи импулси! Вълнуващи познания! Нарастваща промяна в съзнанието!
Искате ли да разберете защо има достатъчно основания за надежда? Знаете ли всъщност, че разполагаме с нови космически енергии, чрез които можем да променим съществуването си? Искате ли да изградите ново качество на живот? Желаете ли да разпознаете душевните и духовни причини и да използвате знанието? И да разберете защо чувствата ще променят света, а не умните мъдрувания? Да активизирате общуването с душевността и да увеличите собствените си сили? Готови ли сте за промяна?
Всички живеем както под мощното влияние на нови космически положителни енергии, така и едновременно под силното въздействие на мрачния властнически елит. И двете определят духа на епохата, но как да си ги изясним?
Необходимо е незабавно да вземем в ръце собственото си съзнание, здраве и други важни житейски принципи. А това означава едно - нужни са промени. Самите ние трябва да се променим, но така, както искаме и за наше благо - и да не се оставяме на принудата на всякакви други системи. Това именно е силата на мегапромяната. И тази книга е ценно и оптимистично ръководство за живота в това кризисно време.

c