Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Надежда Петкова: Готови сме да донесем промяната в Добрич

На грандиозно събитие в Арена Шумен бяха представени кандидатите на ГЕРБ за кметове на областните и общински центрове от Североизточна България. В препълнената зала беше лидерът на партията и министър-председател на България Бойко Борисов, заедно с вицепремиера Томислав Дончев и министъра на финансите Владислав Горанов.

Още в първите минути на партийния форум се открои присъствието на едно ново лице. Първа на сцената се качи Надежда Петкова, която се бори за първи мандат за кмет на Добрич.

„Аз съм Надежда Петкова. И съм кандидат за кмет на Добрич от местна коалиция ГЕРБ СДС. Вярвам, че заедно можем да променим бъдещето на нашите градове. Всеки ден се срещам с много хора, общувам с тях, говорим си. Както за проблемите, така и за възможностите. Виждам как запалваме пламъчето в техните очи, защото те знаят, че, когато срещу тях стои човек – подготвен, експерт, професионалист, желаещ да направи всичко за хората, за града, за бизнеса. Когато има точните, верните приоритети, когато знае как да постигне добрите резултати, тогава ще се получи най-добрият резултат, за да живеем в по-добри, по-красиви, по-чисти, по-уютни, по-благоустроени градове. Но, аз съм смела и зная, че, заедно с моите колеги от Шумен, Търговище, Разград, Силистра, ще включа и Варна, защото са близко до Добрич, можем да направим така че не само градовете ни да са добре, а да издигнем региона на друго ниво. Защото, само тогава при нас ще идват нарочно, ще идват да правят бизнес, ще идват да създават работни места, да живеят при нас и ще се чувстват добре. Уважаеми г-н министър-председател, отборът на Добрич е готов. И зная, че с този силен, можещ, подготвен екип още на 27-и октомври ще вземем Добрич и Добрич отново ще бъде на ГЕРБ. Работим здраво, правим една чудесна, зареждаща, много модерна кампания. Всеки ден виждам как запалваме огънчето в очите на хората. Виждам как се връща надеждата за Добрич. Как хората откриват в лицето на ГЕРБ единствения възможен, верния партньор за по-добро бъдеще на нашите градове“.

В Добрич, където кметът е от друга партия, четири години не може да приключи проектът за воден цикъл и градът е в разкопки. Напротив, направили сме всичко и за тях. Не могат да кажат, че понеже кметът на Добрич е от друга партия, правителството не е отпуснало парите. Напротив, отпуснахме ги, но водният цикъл зацикли, обясни премиерът.

„Със 115 милиона лева за водния цикъл Добрич трябваше да свети. Над 80 % от водата изтича от водопроводите. Дали сме парите преди 4 години“, заяви пред препълнената зала премиерът Борисов. И попита Надежда Петкова кога ще е готов водният цикъл в града. На сцената тя му отвърна, че това ще се случи, когато тя стане новият кмет на Добрич.

Премиерът припомни, че Надежда Петкова работи по европейски програми и й пожела да довърши проекта за водния цикъл. „Защото, всеки воден цикъл трябва и да свърши. Този продължи 4 години, на хората в Добрич до гуша им дойде“, каза Бойко Борисов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

&feature=youtu.be
Надежда Петкова: Готови сме да донесем промяната в Добрич
c