Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Ученически пера ще се представят на литературен конкурс в Каварна

Литературен конкурс за стихотворение и есе на тема „Моят дом-моята крепост“, обявиха от ръководството на каварненеското Народно читалище „Съгласие-1890“. В литературната надпревара могат да участват ученици от 10 до 19 годишна възраст, като творбите за конкурса тряба да бъдат представени в някой от двата отдела на библиотеката.

Освен в напечатан вид, ученическите стихотворения и есета могат да бъдат изпратени на електронната поща на просветното заведение -  biblioteka_nch_saglasie@abv.bg Участниците, които не са от Каварна, биха могли да изпратят творбите си и чрез пощенска пратка - на адрес: гр. Каварна, обл. Добрич, ул. „Добротица” 24, НЧ „Съгласие-1890”

При изпращане на произведението всеки участник в конкурса трябва да остави своите координати: трите имена, училище, клас и телефон за обратна връзка. Творби за конкурса ще се приемат до 13 ноември 2019 г.

След разглеждане на всички постъпили произведенията, жури ще оцени и класира написаното от учениците, а за авторите на най-добрите творби са осигурени награди. Връчването на наградите ще се състои на 21 ноември 2019 година.

c