Водещи новини Новини

Тръгва делото за държаната 20 дни в плен Виктория от Добрич

Делото за отвлечената през миналото лято и държана 20 дни в плен 18-годишна Виктория от Добрич е приключено, изготвен е обвинителният акт и е внесен в съда. Делото вече е насрочено за разглеждане за началото на ноември. Това съобщи пред журналисти изпълняващият длъжността окръжен прокурор Златко Тодоров.

Припомняме, че 18-годишната Виктория бе отвлечена от Мариян Дяков, на 32 години, през юли миналата година. Той я държал в дома си и се гаврил с нея, биел я и гасил цигари по лицето й. Държал момичето постоянно дрогирано, без храна и вода. Когато Виктория бе отведена в болницата в Добрич лекари с над 20 години стаж споделиха, че не са виждали такова нещо. Девойката била обезобразена от боя, измършавяла, със сивопепеляв цвят на кожата, на ръба на живота. Била толкова наплашена, че при всеки опит да бъде докосната, подскачала от страх.

Срещу обвиняемия Мирослав Дяков са повдигнати три обвинения, посочи Златко Тодоров. Първото е за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества – канабис, при условията на продължаващо престъпление. Второто обвинение е, че в продължение на 20 денонощия противозаконно е лишил от свобода момичето, като го е държал против волята му в обитавания от него апартамент в Добрич. Третото обвинение е, че за същия период от време е причинил на похитената средна телесна повреда, изразяваща се в причиняване на тежък анемичен синдром, който е представлявал разстройство на здравето и временна опасност за живота й.

Мирослав Дяков е задържан, приведен е в затвор.

Related Posts

  1. Николай says:

    Не казвам, че е така, ама всички сме гледали филми и… някой замислял ли се е за вероятността, че тя може да е някоя садо-мазо наркоманка, и тоя да се е надрусал и да е започнал да прекалява и от там да са тръгнали тия истории? Естествено, това не му дава правото на ненормалника да я държи 20 дни, но не я знаем що за стока е и тя…

    • спиро says:

      донякаде е прав колегата в горната статия…..садо мазо е донякаде , и доброволно е стояла толкова дни…кеф-цена няма…дрогата също!!! но не защитавам и Мариан….като кавалер и осигурявал 20 дни безплатно на *черешата* .стегнете се хора има къде по фрапиращи случаи извършени от * пияници * каде вързвали жените си в обора и вода неим давали…камоли храна….така че картината е доста цветна…модата е абсолютна…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *