Каварна Образование

С дипломи изпрати порасналите си дечица ДЯ “Щастливо детство” в Каварна

Приказно тържество организира ръководството на Детската ясла „Щастливо детство“ – Каварна, за своите възпитаници, завършващи успешно учебната година. Преподаватели, родители и гости присъстваха при връчването на свидетелства на децата от четирите групи. От своя страна, те пък демонстрираха наученото през времето на обучение в детското заведение.

С цветя, подаръци и думи на благодарност, ръководството на детското образователно заведение се обърна към присъстващите на тържеството. „От сърце благодаря на общинското ръководство, за това, че таксата в детската ясла е два лева. За това че винаги е откликвано на нашите нужди, свързани с подобряване на престоя на децата в яслата. През тази година бе направен кът за родителите и техните деца, които ползват млечна кухня, сменен бе и интериора на някои от групите. От мое име и от името на целия персонал на Детска ясла “Щастливо детство“ – Ви благодарим!” – думите на благодарност от Валентина Георгиев – директор на детската ясла.

Специален гост на детското тържество беше кметът на Община Каварна – Нина Ставрева, която на свой ред поздрави гостите на специалния празник и пожела здраве, успех и щастливи мигове на завършващите дечица и на останалите каварненски малчугани, които продължават да растат и да се обучават в “Щастливо детство”.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *