Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Natural & Bio market Cactus – магазин за истинска храна и здраве в Добрич

Пълноценният живот се постига чрез крепко здраве, вследствие на приема на полезни храни, напитки и добра физическа активност. Именно затова в концепцията за създаването на Natural & Bio market Cactus е заложено да достигне до широк кръг от клиенти, на които да представи своите био и натурални продукти, храни и напитки. Екипът му се стреми да допринесе за опазването на околната среда, използвайки възможно повече еко консумативи, опаковки, торбички.

Natural & Bio market Cactus се намира в град Добрич, ул. "Максим Горки" №5 (срещу полицията).

Екипът му е готов да помогне на всички, които се колебаят какво да похапнат, с какво да се освежат и какви хранителни съставки да включат в ястията си.

Затова от Natural & Bio market Cactus посрещат всички, които искат да изпият сутрешното си кафе Richard - с истински наситен вкус и аромат. Маркета може да посетите винаги, когато имате нужда от витамини и минерали - организмът винаги е “жаден” за фреш с богат и плътен вкус, приготвен чрез изстискване на плодовете и зеленчуците по високотехнологичния метод за студено пресоване.

В магазина за истинска храна и здраве правят невероятно вкусни и засищащи смутита, които могат да бъдат приготвени и с Веган млека, без захар и изкуствени подсладители. Там можете да намерите богато разнообразие от Натурални и Био барове, курабийки, вафли, шоколади, солети и други - в Natural & Bio market Cactus десертите не са табу, защото имат изцяло натурален състав.

От маркета може да се закупи за вкъщи истинска супер храна за цялото семейство.

Скоро Natural & Bio market Cactus ще предложи вкусни и здравословни сандвичи и ръчно приготвени Веган изкушения, без добавени изкуствени консерванти.

Natural & Bio market Cactus се стреми да предложи най-доброто обслужване и широка гама от продукти на достъпни цени, за да осигури на своите клиенти най-важното - пълноценна храна за здраво тяло, ум и добро настроение. Една от главните задачи, които са си поставили, е да успеят да спечелят доверието на добруджанци, като им показват стъпките към здравословния начин на живот. Защото вярват, че това е важно и за децата им, които трябва от малки да се научат да се хранят вкусно, но с правилните храни и напитки.

От Natural & Bio market Cactus са уверени, че клиентите, които изберат да им се доверят за своя здравословен начин на живот, получават:

  • лесно и бързо пазаруване на необходимото “гориво” за организма - в приятна обстановка
  • продукти, богати на ценни хранителни вещества (нутриенти) - с гарантиран биологичен произход, в еко опаковка, с атрактивна визия, безкомпромисен вкус и конкурентна цена
  • качествено и професионално обслужване - ще бъдете консултирани за всеки продукт, който е неизвестен за Вас
  • предотвратяване натрупването на отровите в организма, вследствие на вредни храни със съдържание на множество Е-та, подсладители и други лоши съставки за Вашия организъм и за Вашето дете

В Natural & Bio market Cactus вярват, че да живееш здравословно не е мисия невъзможна, а по-добър начин на живот!

c