Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Красавица от Добрич спечели титлата "Мис Созопол". Отива на"Мис България"

Красавицата от Добрич, 19-годишната Ирена Иванова е новата „Мис Созопол“. Тя бе избрана за победителка от журито на конкурса, който се проведе в Замъка в Равадиново.

Ирена е висока 175 см, зодия Риби, занимава се с художествена гимнастика и народни танци, пише „Грамофона”. Тази година ще е студентка в първи курс в Икономическия университет във Варна със специалност „Аграрен бизнес“. Нейният девиз е „Има ли желание, има и начин“. Ирена ще се представи на националния конкурс „Мис България“.

Подгласнички на „Мис Созопол“ станаха три момичета – 18-годишната Ралица Ненова и 16-годишните Магдалена Спиртова и Александра Загорчева. Наградата за лице на публиката отиде при 17-годишната Росица Джамбазова.

В конкурса участваха 10 момичета. Те дефилираха в три тура – с ръчно изработени корсети, рокли, палта и вечерни тоалети. Любопитно е, че корсетите са дело на стилистката Лили Джанг, която е личната дизайнерка на „Мис Китай“.

Сред журито и гостите на събитието бяха много бивши и настоящи миски, бизнесмени и бизнесдами, дизайнери, архитекти и любители на женската красота.

В профила си във фейсбук Ирена благодари на организаторите, журито и спонсорите на кункурса „Мис Созопол”, като поднася специални благодарности към Ваня Ласкаракиева. Тя благодари и на своето прекрасно семейство и близките си за цялата подкрепа.

c