Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

В курорта Албена приключи международен фестивал с песните на Филип Киркоров

Приключи Международният фестивал "Stars of the World - Alexandra Princess Angel" 2019, който се проведе от 26 до 31 август 2019 г. в красивия морски курорт "Албена". Участниците се състезаваха в няколко номинации, сред които: „С песните на Филип Киркоров“, „Песен на роден език“, „Световен хит“, „Мюзикъл“, „Фолклор“, включиха се в конкурсната програма за „Хореография и танци“,“Мода и индивидуални дизайнери“, „Принц и принцеса на фестивала“.

Специален гост и почетен председател на международното жури бе Бедрос Киркоров. Той донесе подаръци за участниците лично изпратени от неговия син - голямата звезда Филип Киркоров. За трета поредна година кралят на руската поп музика осигури на младите таланти и инструментали на песните, в номинацията, посветена на неговото творчество.

Фестивалните дни завършиха с много медали, дипломи, корони, песни, приятелство, сълзи от щастие и очакване на нови срещи. Организаторите Арт компания „Нови звезди“ не просто откриват талантливи деца. Те са посланици на мира, на доброто, на любовта, красотата, музиката и духовността. Целият огромен труд, който влагат в създаването на този и всички организирани от тях фестивали има една мисия и тя може да бъде назована с прекрасната песен на Филип Киркоров: „Пусть миром правит любовь“

c