Вторник, 19 март 2024

19.03.2024

Последвайте ни

Злополучно предложение за брак в центъра на Добрич стана хит в мрежата (+видео)

Предложение за брак, съпроводено със заплахи от кандидат-свекървата, стана хит в социалната мрежа.Сцената се развива в центъра на града, пред „Сентрал Мол Добрич”.

Видеото показва как младеж с букет червени рози и пръстен в червена кутийка приближава към девойка и пада на колене с въпроса „Велизара, ще се омъжиш ли за мен?”

Вместо романтиката да продължи, предложението среща сериозен отпор от момичето. То обяснява, че още е много рано. Оказва се, че се познават едва от миналия месец. Докато момичето обяснява „не мога да ти кажа „да”, младежът настоява „можеш”.

В сюжета се включва и кандидат-свекървата, която, очевидно, е там в подкрепа на младежа. Думите й: „Ставай, кажи „да”, кажи „да”! Пак ще си ходите!”, „Помисли хубаво, да не стане… да ходим на свиждане. Помисли, миличка! Не е нещо особено” и „Я, скочи, го прегърни. Всички те харесваме. Не е нищо особено. Ето, и пръстенче има…” обаче предизвикаха острите коментари на потребителите на социалната мрежа.

„Защо притискат така момичето,че и родителите си домъкнал... не мога да повярвам …”, „на хората им е ясно че ако те не се молят на някое момиче ще останат без внуци”, „за къде, по дяволите, бързат. Смешно ми е за тоя келеш,и ми е гадно за момичето,че така го излагат и то на центъра ...”, „аз го знам той се влюбва във всяко момиче с което се запознае ама тая я е взел по-насериозно”, „Нямам думи! Едва ли не заплашиха момичето, за да се съгласи, а то само ми каза - не ми идва отвътре…Без коментар съм!”, са само част от коментарите в мрежата.

От тях става ясно, че кандидат-женихът се казва Стефчо, а момичето е все още ученичка.

„Дано е добре момичето и час по-скоро се отърве от този”, е общото мнение на изгледалите видеото, за което не е ясно от кого е снимано.

Пред Про Нюз Добрич Georgi Stanimirov, който пусна клипа в мрежата, обясни, че той лично не е снимал видеото. Знае, че момчето е било с баба си и двамата са притискали момичето да приеме предложението.

https://www.facebook.com/georgi.stanimirov1/videos/vb.100001457899619/2551554324903139/?type=2&video_source=user_video_tab
c