Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

С нов модерен сайт Албена посреща 50-годишнината си

В навечерието на 50-годишнината от откриването на курорта Албена най-голямата туристическа компания у нас вече има обновен сайт с модерна динамична визия и богата и полезна информация.

Аlbena.bg е триезичен - на български, английски и румънски език. Представя курорта като притежател на:

  • Екологичната награда „Син флаг” цели 20 години
  • 6 километра прекрасна плажна ивица
  • ВИП зони и възможност за обслужване на плажа
  • над 55% наистина свободна зона на плажа
  • резерват на територия от 2 квадратни километра и възможности за 23 видя спорт и активности

Сайтът представя висококатегорийното петзвездно обслужване и качество в хотелите „Маритим Парадайс Блу” и „Фламинго Гранд”, както и възможностите за забавление или пълен релакс в близост до плажа или сред природата в останалите хотели в курорта, всички те с прекрасни условия за почивка за семейства и приятели.

Неизменна част от визитката на Албена е аквапарк „Аквамания” обявен за №8 в Европа, както и възможностите за безплатното му използване от гостите на три от хотелите в курорта.

Гостите на Албена имат възможност да се възползват от формулите All inclusive или All inclusive Plus.
Сайтът предлага подробна информация за ресторантите и баровете на територията на Албена, специалните оферти, които курортът предлага на туристите.
Специално място в новия сайт има визитката на Албена като Европейски курорт на спорта и възможностите за спорт и активности за всички.

Възможностите за придвижване в комплекса, както и екологичните политики, също заемат своето място при представянето на ваканционното селище в онлайн пространството. Посочено е, че курортът е носител на отличието Зелен Оскар за принос към околната среда. Албена инвестира в енергийна ефективност, възобновяема енергия, рециклирне и разумно използване на ресурсите. Компанията е изградила локална кръгова икономика с биогазово стопанство, земеделска продукция и оползотворяване на отпадъка.

Сайтът дава възможност за онлайн резервации за почивки в Албена, както и за обратна връзка с клиентите.

c