Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Аптека „Старият Добрич” се мести през септември, дейността й ще е същата

В средата на септември аптека „Старият Добрич” ще се премести в ново помещение, съобщи за Про Нюз Добрич управителят ѝ Лили Манова. Както вчера писахме, на заседание на Общинския съвет бе взето решение за прекратяване на концесионния договор за помещението в АЕМО „Старият Добрич” по искане на концесионера „Манова” ЕООД.

Аптека „Старият Добрич” ще се премести в помещение в новата кооперация по ул. „Дойран” 4, която се намира срещу ДКЦ1, до „Таралежите”, обясни Лили Манова. Тя сподели, че от вчера имат десетки обаждания на притеснени техни пациенти, че няма кой да им приготвя лекарствата. Ще осъществяваме същата дейност със същия екип, посочи управителят на аптеката. Продължаваме да приготвяме магистрални лекарствени форми, които са основната причина за безпокойство на наши съграждани, допълни тя.

Аптека „Старият Добрич” затваря. Мести се

Причината за искането за разваляне на договора за концесия е заради сградата, която е стара и много трудно се поддържа, сподели Лили Манова. Тя допълни, че аптека „Старият Добрич” ще е в ново помещение, с по-добри условия за работа на екипа.

c