Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Зам.-кметът на Добрич арх. Боян Коларов вдигна сватба на дъщеря си

Сватба на дъщеря си Василена Боянова Коларова и любимия на сърцето й Никълъс Дейвид Симс от Англия вдигна в събота заместник кметът на Добрич арх. Боян Коларов. За ритуала, при който младоженците си казаха „да”, бе избрана невероятната обстановка на „Двореца” в Балчик. Последва парти в заведение в курорта Албена.

Василена и Никълъс се запознават в Шефилд. Там момичето от Добрич е на общежитие през първата година на следването си, в същото живее и Никълъс. Той е родом от градче, което се намира между Манчестър и Ливърпул. 

Василена и Никълъс са връстници. Тя е дипломиран бакалавър по ивент мениджмънт - организатор на събития. За Про Нюз Добрич арх. Коларов сподели, че до голяма степен тя е организирала сватбата. Младоженецът също е бакалавър, инженер програмист. Специалността му е „Софтуер за компютърни игри”, но до сватбата работил в компания, която произвежда роботи за лаборатории за изпитване на медикаменти.
Вече е регистрирал собствена компания във Великобритания.

Младоженците още не са решили къде ще живеят. „Планирали са доста дълго да обикалят света и да търсят себе си. Вероятно като намерят себе си, ще намерят и мястото, където да живеят”, сподели арх. Боян Коларов. Първата държава, която ще посетят, е Австралия.

Екипът на Про Нюз Добрич пожелава на младоженците дълъг и щастлив семеен живот!

c