Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Преслава пуска нов албум за първи път от осем години, видеото към "Пиян" е №1

Поп фолк звездата от Добрич Преслава изненада с новината за свой предстоящ албум. Само седмица след пускането на сингъла „Пиян“, изпълнителката сюрпризира почитателите си за скорошна премиера и на музикален албум.

Интересът е голям, защото от 8 години певицата не е издавала подобен проект. Припомняме,  че CD-то  “Как ти стои“ се появи на музикалния пазар през 2011 година.

В социалните мрежи Преслава обяви: „След успешната премиера на "Пиян" ми се иска да ви се похваля с нов проект, а именно нов албум. Много скоро на пазара ще се появи новият ми албум, който ще съдържа 11 песни, от които 5 напълно непознати за вас. Не съм пускала подобен проект от 2011 година и адски много се вълнувам”, написа певицата.

Предстоящата премиера дава сериозна заявка, защото през последните години звездата на „Пайнер“ може да се похвали с поредица от хитове, които трайно се настаниха в музикалните класации и сърцата на феновете.

 Междувременно видеоклипът към „Пиян“ от няколко дни е номер 1 в българската трендинг листа в YouTube и вече има над  2 000 000 преглеждания в PlanetaOfficial.

c