Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Изчезналият Ивайло отивал към парка в Добрич, според последна информация

Развръзка: Варненецът Ивайло, когото издирваха в Добрич, се прибра

Последната информация, която има за варненеца Ивайло Иванов, който от пет дни е в неизвестност, е, че е отивал към парка на Добрич. Това каза за Про Нюз Добрич неговият приятел Венци, който обяви в социалните мрежи днес, че с младия мъж няма връзка от 15 юли.

Венци разказа, че Ивайло работи в почистваща фирма. Не е семеен, живее с родителите си във Варна. Близките не знаят да има някакъв проблем.  В деня на изчезването си, бил заедно с братовчед си. Не е споделил да има някакъв проблем. Приятелите му го определят като спокоен човек, който никога не търсил конфликти. 

Тръгнал е без посока. От пет дни  телефонът му е изключен.

„Излязъл от дома си и няма повече информация”, обясни приятелят. Не се знае какво се е случило предните четири дни. След поста му днес, му се е обадил млад мъж, който разказал, че снощи е качил Ивайло на автостоп и го докарал до Добрич.

„Поне разбрахме, че е жив и здрав. Снощи в 20,30 часа е оставен в Добрич. Обяснил, че ще ходи в парка. Там му харесвало, гледката била хубава. Щял да си почине малко там”, обясни Венци.

 След това следите му се губят.

Венци съобщи, че близките са уведомили полицията във Варна. Той призова всеки, който може да помогне с реална информация, да се обади в полицията или да се свърже с него – чрез профила му във фейсбук Venio Sline или на телефон 0877897667.

c