Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Цирк "Иванов" идва в Добрич с най-известния трансформър и нови трикове

Започна продажбата на билети в eventim.bg за представленията на цирк „Иванов” в Добрич. Те ще се състоят от 8 до 13 август, от 19:30 ч.

Цирк "Иванов" е създаден преди 15 години в Италия от Христо Иванов, израснал в Италия потомък на известна циркова фамилия. Натрупаният зад граница опит помага на Христо да пренесе в България съчетанието от класическата циркова романтика с най-модерните атракции, което прави Цирк "Иванов" най-успешният малък цирк у нас.

Тази година цирк Иванов ще разтърси Добрич с още по-вълнуващо шоу, уверяват организаторите. Любимият трансформър Бъмбълби, Маша и Мечокът и лудото такси са само част от атракциите. Носителят на награда Икар за 2019 г. за Цирково изкуство Стоян Митев ще представи най-новият си номер. За първи път в България въздушен steampunk poledance...и още много други изпълнения, впечатляващи с взривяваща феерия от нови светлинни ефекти.

Всяка година цирк "Иванов" радва зрителите си с нова програма, но тенденцията за много смях, много акробатика и много животни се запазва във всеки спектакъл. Тази година през новия сезон под купола на цирка дъхът спира от уникалните акробатични изпълнения и атракции в програмата, сред които триметрови светещи роботи, уникално атрактивно лазерно шоу, екстремна игра с ножове, баланс на цилиндри, жонгльори, балансьори, хула хоп, акробати на ролкови кънки, нови авторски скечове и много животни. Богатата менажерия от животни на цирка сред които коне, понита, лама, скункс, папагал ара, мини прасенце, щраус, питони, игуани, тарантули, кученца, котета и много други ще Ви пренесе в един екзотичен свят.

През тазгодишният игрален сезон специално участие ще вземе най-известният трансформър Бъмбълби. В програмата на цирк „Иванов” ще бъде и носителят на престижната награда Икар за 2019 г. - Стоян Митев с постижения неповторени и до днес в световен мащаб, той ще представи най-новият си номер. Още в програмата: акробатика на ролкови кънки от Киргизтан, въздушен steampunk poledance, лудото такси и още много нови атракции.

Новият репертоар на клоуните Димо и Мистър Иван ще се грижи през цялото време за доброто настроение на публиката, уверяват от цирка.

Талисманът на цирк „Иванов” Лъвчето Гого ще зарадва с нова авторска песен в една вълшебна атмосфера.

c