Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

50 мениджъри от САЩ донесоха подаръци и работиха в „Чудната градина” в Добрич

Американските мениджъри на "doTerra" се включиха в акция в "Чудната градина", съобщиха от най-голямото социално предприятие у нас.

„На помощ ни дойдоха 50... Не, не българи... Българите им дай да се хвалят. Там, наистина, еша си нямат. Дойдоха 50 американци. Наши приятели от "doTerra". Кацнаха направо от щатите. Да кажеш че са работници, не са. Мениджърите на фирмата. Нахлузиха работните дрехи и размахаха кирки заедно с нас”, споделиха от „Чудната градина”.

Мениджърите от най-голямата фирма в света на етерични масла компания "doTerra"  са пристигнали и с подаръци – капково напояване за "Чудната градина" и мотофреза.

Мениджърският екип на американската компания, собственик на най-голямата дестилерия у нас „Есетере България”, са помогнали да се разчистят около 100 тона камъни в района на „Чудната градина”.

„Проектът ни е на ЕС. На стойност 350 000 лв. за работни заплати на нашите работници. Зад нас стоят Уникредит, Есетере, доТерра, Америка за България.
Да виждате български фирми?
И забележете... обикновените българи, които ни се радват искрено, виждайки, че ние сме промяната и купуват продукцията ни.
Държавата България ли? Радваме се, когато поне не пречи”, посочват още от „Чудната градина”.

https://www.facebook.com/fondationstnicolay/videos/501207297285932/
c